مراسم اختتامیه ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی تهران به تعویق افتاد

| تاریخ ارسال: 1398/12/3 |
به دنبال شیوع ویروس کرونا و اطلاعیه های وزارت کشور مبنی بر لغو تمامی مراسم ها، سمینارها، جشن ها و ... ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا لغو و در زمان دیگری برگزار خواهد شد.
روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: دبیرخانه جشنواره دانشجویی ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام این خبر گفت: به منظور پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا در دانشگاه، ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا که قرار بود 5 اسفندماه 98 برگزار شود، لغو و به زمان دیگری موکول شد.
این دبیرخانه افزود: مراسم اختتامیه ششمین جشنواره در اولین زمانی که وضعیت کشور به حالت عادی بازگردد، به نحو باشکوهی برگزار خواهد شد.

دفعات مشاهده: 169 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر