جلسه هیئت داوران مرکزی ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1398/11/20 |
روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: نشست هیئت داوران مرکزی ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا باحضور دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه، اساتید و سایر نمایندگان و کارشناسان معاونت های دانشگاه، روز شنبه 19 بهمن 98 از ساعت 10 تا 13:30 در سالن شورای حوزه ریاست برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر فاطمه خوشنوا مدیر امور هنری و فوق برنامه و دبیر ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا به ارائه گزارشی از عملکرد دبیرخانه جشنواره از آغاز مرحله اطلاع رسانی، ثبت نام و داوری مقدماتی پرداخت.
در ادامه نشست، داوری ها در بخش آموزشی آغاز و مستندات افراد برتر این بخش ارائه شد که اعضای حاضر در جلسه بسیار با دقت به داوری پرداختند و به دلیل طولانی بودن زمان داوری در بخش آموزشی، برگزیدگان ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا پس از برگزاری دومین جلسه هیئت داوران مرکزی معرفی خواهند شد.
توضیح اینکه، مراسم اختتامیه و اهدای جوایز به برگزیدگان ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا، روز دوشنبه 5 اسفند 98 باحضور رئیس و هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.

دفعات مشاهده: 289 بار   |   دفعات چاپ: 64 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر