با حضور رئیس دانشگاه نخستین نشست هیات داوران مرکزی ششمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1398/10/3 |
گالری عکس
روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: این نشست بعدازظهر روز یکشنبه اول دی 98 باحضور دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه و رئیس جشنواره، دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه و دبیر کل جشنواره، دکتر محمد جلیلی دبیر علمی، دکتر فاطمه خوشنوا مدیر امور هنری و فوق برنامه و دبیر اجرایی، اعضای حقیقی و حقوقی کمیته داوران و اعضای کمیته های اجرایی جشنواره، در سالن شورای حوزه ریاست دانشگاه تشکیل و پس از طرح پیشنهادهای مطرح‌شده، هریک از هیات داوران به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.
در ابتدای این جلسه دکتر عباسعلی کریمی رییس دانشگاه با تأکید برافزایش کیفیت جشنواره گفت: تکرار هرساله یک نفر به‌عنوان برگزیده و انتخاب یک دانشجو در چند محور، کیفیت جشنواره را تحت تاثیر قرار می دهد. اگر در یک محور، داوطلبی امتیاز لازم را کسب نکرد نباید در آن محور برگزیده‌ای انتخاب شود.

بازنگری آیین نامه جشنواره
در ادامه این نشست، دکتر پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، در توضیح موارد بازنگری شده گفت: پیشنهادهای ارائه‌شده حاصل تجربه برگزاری 5 دوره قبلی جشنواره و نشست‌های مکرر اتاق فکر دانشجویان است که پس از بحث و بررسی هیات داوران مقرر شد این اصلاحات در آیین‌نامه اعمال شود.
وی با اشاره به پیشنهادهایی که مورد موافقت هیات داوران قرار گرفت گفت: امسال در پنجم اسفندماه میزبان دانشجویان عزیز در ششمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا خواهیم بود و شروع ثبت نام دانشجویان در جشنواره از پنجم دی 98 خواهد بود.
دکتر پورغریب با اشاره به بازنگری در چیدمان محورها و متولیان کمیته‌های تخصصی از سال گذشته گفت: بر این اساس بعضی از محورها ادغام شد و دانشجویان می‌توانند در محورهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی شامل (قرآن و عترت، هنری و ادبی)، اجتماعی شامل (فعالیت‌های داوطلبانه و عام‌المنفعه، تعهد حرفه‌ای (بدون ثبت نام و خوداظهاری) و فعال حوزه اجتماعی)، ورزشی، دانشجوی نمونه و جامع و برگزیده بین الملل (ویژه دانشجویان خارجی دانشگاه) شرکت کنند.
وی افزود: براساس آیین‌نامه جدید، امکان انتخاب دانشجو در یک محور و در یک مقطع تکراری برداشته شد. به عنوان مثال اگر درگذشته دانشجویی برگزیده محور ورزشی بود، می توانست سال بعد با روزمه فعالیت‌های یک سال اخیر خود در همان حوزه ورزشی شرکت کند؛ به‌منظور تقدیر از دانشجویان دیگر، انتخاب افراد در محورهای تکراری حذف شد.
دکتر پورغریب با اشاره به تعیین کف امتیاز قابل‌قبول برای اعلام برگزیدگان گفت: کمیته‌های تخصصی باید کف امتیاز قابل‌قبول برای اعلام برگزیدگان را تعیین کنند و اگر در یک سال، داوطلبی نتوانست شرایط  پایه را احراز کند در این محور برگزیده‌ای نخواهیم داشت.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه تصریح کرد: براساس بازنگری انجام‌شده همچون سال قبل امکان برگزیده شدن در بیش از یک محور در یک جشنواره برداشته شد. البته دانشجویان می‌توانند در محورهای مختلف کاندیدا شوند ولی فقط در یک محور که شاخص‌تر هستند برگزیده می‌شوند.
دکتر پورغریب با اشاره به تغییر در ملاک‌های انتخاب دانشجوی نمونه و جامع گفت: مقرر شد تنها دانشجویانی امکان شرکت در بخش جامع جشنواره را داشته باشند که در جشنواره دانشجویان نمونه کشوری، برگزیده شده باشند. همچنین دانشجویانی که با این شرایط در جشنواره ثبت نام می کنند، در کمیته جامع جشنواره مورد ارزیابی مجدد قرار خواهند گرفت.
سپس دکتر خوشنوا ضمن ارائه گزارش فعالیت های صورت گرفته در کمیته اجرایی جشنواره، به بیان معیارهای پیشنهادی فعالیت های مرتبط با حوزه بین المللی سازی دانشگاه توسط دانشجویان بین الملل و ایرانی پرداخت و گفت: فعالیت های حوزه بین المللی سازی دانشگاه در ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا در تمامی محورها دارای امتیاز است و دانشجویان خارجی می توانند باتوجه به دوزبانه شدن سایت جشنواره به نشانی http://avicennastu.tums.ac.ir در همه محورها با دانشجویان ایرانی به رقابت بپردازند.
در پایان جلسه، آیین نامه بازنگری شده جشنواره دانشجویی ابن سینا، مورد تایید اعضای هیأت داوران جشنواره قرار گرفت تا در جلسه شورای راهبردی دانشگاه به تصویب نهایی برسد.
خبرنگار: حسین شیخ محمدی
عکاس: وحید مزاجردی

دفعات مشاهده: 245 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر