سومین جلسه کمیته اجرایی جشنواره دانشجویی ابن سینا برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1398/9/12 |
روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: این جلسه روز دوشنبه 11 آذر 98 از ساعت 10:30 تا 13 در سالن شورای معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار و علی محمدی فیض آباد دبیر جلسه، فرآیند نحوه ثبت و داوری اسناد را به کارشناسان حاضر در جلسه شرح داد.
همچنین، از کارشناسان خواسته شد پس از بروزرسانی و اصلاح فرم های هر بخش بصورت مستقل، تا تاریخ 20 آذر 98 فرم ها را بمنظور قراردادن در سایت به واحد انفورماتیک معاونت دانشجویی فرهنگی تحویل دهند.
توضیح اینکه، مراسم اختتامیه ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران، هفته اول اسفند 98 برگزار خواهد شد.

دفعات مشاهده: 215 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر