دومین جلسه کمیته اجرایی ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1398/9/5 |
روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: این جلسه روز دوشنبه 4 آذر 98 از ساعت 11:30 تا 12:30 باحضور دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، دکتر فاطمه خوشنوا مدیر امور هنری و فوق برنامه و سایر کارشناسان فرهنگی، هنری و اعضای کمیته در دفتر معاونت برگزار شد.
در این جلسه به بررسی تقویم پیشنهادی اجرایی ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا پرداخته شد و مباحثی چون ترکیب کمیته ها، شاخص های داوری، تبلیغات و اطلاع رسانی، فرآیند ثبت نام و ... مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
همچنین، هفته اول اسفند 98 به عنوان تاریخ تقریبی برگزاری مراسم اختتامیه ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا انتخاب شد.

دفعات مشاهده: 197 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر