اولین جلسه کمیته اجرایی ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1398/8/28 |
روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: نخستین جلسه کمیته اجرایی ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز دوشنبه 27 آبان 98 از ساعت 14 تا 15 باحضور معاون دانشجویی فرهنگی، مدیر امور هنری و فوق برنامه، مسئول روابط عمومی و کارشناسان در دفتر معاونت برگزار شد.
این جلسه با هدف تعیین وظایف هر کمیته و مسئول پیگیری آن برگزار و مقرر شد یک عضو دانشجو در تمام جلسات حضور داشته باشد.

دفعات مشاهده: 210 بار   |   دفعات چاپ: 62 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر