فراخوان ثبت نام در ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۲۷ |
روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا به منظور حمایت و تشویق فعالیت های دانشجویان ایرانی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش های مختلف آموزشی، ورزشی و فرهنگی، برگزار و دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی، دکتری تخصصی، دستیاری و فلوشیپ می‌توانند با توجه به اهداف و محورهای جشنواره در آن شرکت کنند.
طبق اعلام دبیرخانه ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا، دانشجویان از 5 تا 25 دی 1398 فرصت دارند در جشنواره ثبت نام و مدارک خود را ارسال کنند و فرآیند داوری نیز در بهمن ماه پایان می یابد.
بخش های این دوره از جشنواره شامل آموزشی، پژوهشی، فرهنگی (قرآن و عترت و نماز، هنری و ادبی)، ورزشی، اجتماعی (فعالیت های داوطلبانه و عام المنفعه، فعال حوزه فرهنگی اجتماعی، تعهد حرفه ای)، بین الملل (دانشجویان خارجی) و دانشجوی نمونه و جامع است.
همچنین، مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان جشنواره، در نیمه اول اسفند ماه 98 برگزار خواهد شد.
دانشجویان علاقمند می توانند از طریق کانال اطلاع رسانی معاونت دانشجویی فرهنگی با شناسه vsca_pr از اخبار و اطلاعیه های جشنواره مطلع شوند.
توضیح اینکه، هدف جشنواره دانشجویی ابن سینا شناسایی، معرفی و قدردانی از فعالیت های برتر دانشجویی در حیطه های مختلف، جلب توجه دانشجویان به درستکاری، سخت کوشی و چند بعدی بودن، جلب توجه و حمایت اعضای هیات علمی به فعالیت های متنوع آنان و ایجاد روحیه رقابت سازنده بین دانشجویان، اساتید ایشان و دانشکده ها از دیگر اهداف این جشنواره است.
برای دریافت پوستر ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی تهران، اینجا کلیک کنید.

دفعات مشاهده: 245 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر