فراخوان ثبت نام در پنجمین جشنواره دانشجویی ابن سینا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۵ |
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، پنجمین جشنواره دانشجویی ابن سینا صرفاً برای دانشجویان ایرانی و بین الملل دانشگاه برگزار و دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی، دکتری تخصصی، دستیاری و فلوشیپ می‌توانند با توجه به اهداف و محورهای جشنواره در آن شرکت کنند.
طبق اعلام دبیرخانه پنجمین جشنواره دانشجویی ابن سینا دانشجویان از 10 تا 30 دی 1397 فرصت دارند در جشنواره ثبت نام و مدارک خود را ارسال کنند و فرآیند داوری نیز در بهمن ماه پایان می یابد.
مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان جشنواره در روز سه شنبه 7 اسفند 97 بمناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار خواهد شد.
بخش های این دوره از جشنواره شامل آموزشی، پژوهشی، فرهنگی (قرآن و عترت و نماز، هنری و ادبی)، ورزشی، اجتماعی (فعالیت های داوطلبانه و عام المنفعه، فعال حوزه فرهنگی اجتماعی، تعهد حرفه ای)، بین الملل (دانشجویان خارجی) و جامع است.
توضیح اینکه، هدف جشنواره دانشجویی ابن سینا شناسایی، معرفی و قدردانی از فعالیت های برتر دانشجویی در حیطه های مختلف، جلب توجه دانشجویان به درستکاری، سخت کوشی و چند بعدی بودن، جلب توجه و حمایت اعضای هیات علمی به فعالیتهای متنوع آنان و ایجاد روحیه رقابت سازنده بین دانشجویان، اساتید ایشان و دانشکده ها از دیگر اهداف این جشنواره است.
بمنظور آشنایی با بخش ها و موضوعات جشنواره، کانال پنجمین جشنواره دانشجویی ابن سینا به آدرس @avicenna_stu تشکیل و دانشجویان دانشگاه می توانند با عضویت در این کانال از اخبار پیرامون جشنواره اطلاع یابند.

دفعات مشاهده: 1416 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر