اخبار جشنواره جلسه کمیته اجرایی چهارمین جشنواره دانشجویی ابن سینا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، در این جلسه که در روز چهارشنبه 26 مهرماه 96 از ساعت 10:30 تا 12:30 در سالن شورای معاونت دانشجویی دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر نوروزی دبیر علمی و اجرایی جشنواره در خصوص روند کار آن گزارشی را ارائه داد.
وی افزود، تعداد دانشجویانی که در جشنواره امسال ثبت نام کرده اند نسبت به سال های گذشته رشد چشمگیری داشته و الان در مرحله داوری مدارک و مستندات ارسالی از سوی دانشجویان هستیم.
در ادامه دکتر حلب چی معاون دانشجویی گفت: باید جشنواره دانشجویی ابن سینا هر سال باشکوه تر، جذاب تر و پر نشاط تر از سال قبل برای دانشجویان برگزار شود. امسال تلاش شده اکثر برنامه هایی که در کنداکتور جشنواره قرار دارد توسط دانشجویان اجرا شود.
دکتر حلب چی در ادامه گفت: ما جهت هرچه بهتر برگزار شدن جشنواره امسال و جلب رضایتمندی دانشجویان و شرکت کنندگان، قصد داریم از برگزیدگان بخش های مختلف در سال گذشته نظر سنجی به عمل آوریم و نقطه نظرات و پیشنهادهای این عزیزان را در برگزاری جشنواره مدّ نظر قرار دهیم.
در ادامه همچنین نماینده کمیته تبلیغات، انتشارات و برگزاری جشنواره از اجرا و پخش چندین برنامه از جمله کلیپ، انیمیشن و موسیقی  توسط گروه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد.
بر این اساس و در خلال جلسه، کارشناسان حاضر پیشنهادات و نقطه نظرات خود را در چگونگی و اجرای بهتر این جشنواره اعلام و به بحث و تصمیم گیری پرداختند.
توضیح اینکه، مراسم اختتامیه و اهدای جوایز دانشجویان برگزیده در چهارمین جشنواره دانشجویی ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران، همزمان با گرامیداشت روز دانشجو در 14 آذر 96 برگزار خواهد شد.