ثبت نام چهارمین جشنواره دانشجویی ابن سینا از اول شهریورماه آغاز شد آغاز ثبت نام چهارمین جشنواره دانشجویی ابن سینا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲ |

روابط عمومی معاونت دانشجویی: چهارمین جشنواره دانشجویی ابن سینا صرفا برای دانشجویان ایرانی و بین المللی دانشگاه برگزار و دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی، دکتری تخصصی، دستیاری و فلوشیپ می‌توانند با توجه به اهداف و محورهای جشنواره در آن شرکت کنند.
بر اساس این گزارش، دانشجویان از یکم شهریورماه تا 15 مهرماه 96 فرصت دارند با مراجعه به نشانی الکترونیکی جشنواره http://avicennastu.tums.ac.ir در چهارمین جشنواره دانشجویی ابن سینا ثبت نام و مدارک خود را ارسال کنند و فرآیند داوری نیز در آبان ماه پایان می یابد. مراسم اصلی و معرفی برگزیدگان جشنواره در روز سه شنبه 14 آذر 96 بمناسبت روز دانشجو برگزار خواهد شد.
توضیح اینکه، هدف جشنواره دانشجویی ابن سینا شناسایی و معرفی فعالیت های برتر دانشجویی در حیطه های مختلف است و همچنین در این جشنواره دانشجویان ارائه دهنده خدمات سلامت با کیفیت مطلوب و دانشجویان حائز رتبه در مسابقات و جشنواره های معتبر شناسایی و از آنها قدردانی می شود.
از دیگر محورهای جشنواره فعالیت های اجتماعی و نوع دوستانه دانشجویان است همچنین الگوهای مناسب و موفق به دانشجویان نیز در این جشنواره ارائه می شود. شناسایی و قدردانی از دانشجویان موفق در حیطه های مختلف، جلب توجه دانشجویان به درستکاری، سخت کوشی و چند بعدی بودن، معرفی دانشجویان برتر، جلب توجه و حمایت اعضای هیات علمی به فعالیتهای متنوع آنان و ایجاد روحیه رقابت سازنده بین دانشجویان، اساتید ایشان و دانشکده ها از دیگر اهداف این جشنواره است.
بخش های این دوره از جشنواره شامل آموزشی، پژوهشی، تعهد حرفه ای، قرآن و عترت، هنری - ادبی، اجتماعی،ورزشی و دانشجوی نمونه و جامع جشنواره است.
این گزارش می افزاید، بمنظور آشنایی با بخش ها و موضوعات جشنواره، کانال تلگرام جشنواره دانشجویی ابن سینا به آدرس https://telegram.me/avicennastu  تشکیل و دانشجویان دانشگاه می توانند با عضویت در این کانال از اخبار پیرامون جشنواره اطلاع یابند.

دفعات مشاهده: 4165 بار   |   دفعات چاپ: 89 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر