اخبار جشنواره برگزاری نخستین جلسه هیات داوران دومین جشنواره دانشجویی ابن سینا

با حضور رییس دانشگاه، نخستین جلسه هیات داوران دومین جشنواره دانشجویی ابن سینا برگزار شد. در این نشست که عصرگاه روز سه شنبه 27 مرداد 94 در سالن شورای دانشگاه برگزار شد، پس از معرفی فعالیت‌های صورت گرفته در برگزاری دومین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا از سوی مدیر امور هنری و فوق‌برنامه معاونت دانشجویی و توضیحات دکتر محقق معاون دانشجویی دانشگاه درخصوص گزینه‌های پیشنهادی در برخی محورها، با اعلام دیدگاه‌ها و نظرات هیات داوران درخصوص موضوعات پیشنهادی با اخذ ارا تصمیم‌گیری شد.
رییس دانشگاه، ضمن تاکید بر مشارکت فعال دانشجویان در جشنواره ابن سینا، زمان برگزاری جشنواره را هرساله همزمان با روز دانشجو و در شانزدهم آذر ماه اعلام کرد.
رییس دانشگاه، بر لزوم اشراف جشنواره به حوزه‌های مختلف فعالیت دانشجویان تاکید کرد و گفت: علاوه بر 8 محور اصلی جشنواره لازم است به نوعی مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های بین‌المللی و امور جاری دانشگاه نیز دیده شود.
در حاشیه این نشست دکتر محقق در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی به بیان موضوعات مطرح‌شده پرداخت و گفت: امروز اولین جلسه هیات داوران دومین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا برگزار شد هرچند که مراحل اجرایی این جشنواره چندین ماه است که در حوزه معاونت دانشجویی آغازشده است.
وی با بیان اینکه تغییرات جدی نسبت به جشنواره قبلی ایجاد نشده است افزود: امسال نیز در 8 محور آموزشی، پژوهشی، کیفیت خدمات سلامت، جامع، اجتماعی، ورزشی، هنری و قرآن و عترت به معرفی دانشجویان برگزیده خواهیم پرداخت.
معاون دانشجویی دانشگاه، با اشاره به افزایش جایزه نقدی امسال جشنواره به 2 میلیون تومان گفت: جایزه نقدی 1.5 میلیون تومان سال گذشته که در همان محل جشنواره به دانشجویان برگزیده اعطا شد با موافقت رییس دانشگاه به 2میلیون تومان افزایش می‌یابد.
وی درخصوص نحوه اعطای گرنت 2 تا 3 میلیون تومانی به برگزیدگان جشنواره توضیح داد: در این جلسه مقرر شد تعریف گرنت ها به نحوی باشد که امکان استفاده بیشتری برای دانشجویان فراهم شود.
دکتر محقق زمان برگزاری جشنواره دانشجویی ابن سینا را دوشنبه 16 آذر 94 اعلام کرد و گفت: دانشجویانی که مشغول تحصیل هستند و یا از اول مهر 93 به بعد فارغ‌التحصیل شده‌اند امکان شرکت در جشنواره را خواهند داشت.
وی افزود:  دانشجویان از 15 شهریور تا 20 مهرماه می‌توانند آثار خود را در وب‌سایت جشنواره ثبت کنند.
توضیح اینکه جشنواره دانشجویی ابن‌سینا از سال گذشته با هدف شناسایی و معرفی فعالیت‌های برتر دانشجویان و ارائه الگوهای مناسب و موفق در حیطه‌های مختلف برگزار می‌شود.